mrt 20, 1612 dagen geleden

Westfriese Selectie trapt af tegen IJsselmeervogels

http://www.hetwestfriesevoetbal.nl/wp-content/uploads/2013/03/177503798_640.jpgWestfriese Selectie trapt af tegen IJsselmeervogels

Schermafbeelding 2013-03-25 om 22.29.59
De Westfriese selectie speelt haar eerste wedstrijd in Spakenburg tegen topklasser ijsselmeervogels. De technische staf en de spelersgroep is (bijna) rond.(zie bij rubriek: Westfriese Selectie)
Westfriese spelers die in Westfriesland voetballen of wonen kunnen een uitnodiging van de nieuwe trainer verwachten. De selectie gaan komend seizoen een aantal wedstrijden spelen tegen betaald voetbal en topamateurverenigingen. Een leuk intitiatief en een impuls voor het voetbal uit de regio. Voor vragen stuur een mail naar info@hetwestfriesevoetbal.nl

Deel "Westfriese Selectie trapt af tegen IJsselmeervogels" via

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

You must be logged in to post a comment.

Meer in WF selectie
jul 14, 766 dagen geleden

West-Friese Selectie biedt goed tegenstand tegen IJsselmeervogels

IJsselmeervogels na rust naar geflatteerde overwinning IJsselmeervogels heeft haar eerste oefenduel in het nieuwe seizoen winnend afgesloten. Op een regenachtige en stormachtige Westmaat, toch een bijzonderheid eind juli, bracht onder meer Gerson She…

jul 27, 1483 dagen geleden

IJsselmeervogels Westfriese Selectie 3 – 0 videobeelden!!

De Videobeelden IJsselmeervogels is de oefencampagne gestart met een overwinning op de West-Friese selectie. Door goals van Bryan Burgerhout (2x) en Thomas Verheijdt eindigde het treffen met het Noord-Hollandse regioteam met 3-0. Ruststand 0-0. De We…

jul 24, 1486 dagen geleden

ijsselmeervogels – Westfriese selectie zaterdag 27 Juli 2013

De Westfriese Selectie is inmiddels volop in training voor de wedstrijd tegen niemand minder dan ijsselmeervogels. Aanstaande zaterdag om 15:00 mag de Westfriese Selectie aantreden in een uitwedstrijd tegen de “rooien” uit Spakenburg. De …