jun 16, 1528 dagen geleden

Geslaagd Van der Laan Toernooi

http://www.hetwestfriesevoetbal.nl/wp-content/uploads/2013/06/westfriezen_dezouaven1.jpghttp://www.hetwestfriesevoetbal.nl/wp-content/uploads/2013/06/westfriezen_dezouaven1.jpgGeslaagd Van der Laan Toernooi

Het tweede van der Laan toernooi wat Westfriezen vorig seizoen in het leven heeft geroepen blijkt een succes te zijn. Vandaag streden op het sportpark “het Krijt” in Zwaag Westfriezen, De Zouaven , de Westfrieze selectie en Hollandia om de beker met de grote oren. Door de loting, verricht door Colin en Dennis van der Laan waren de Zouaven en Hollandia gekoppeld en Westfriezen en de Westfrieze selectie vormden het overige koppel.

De wedstrijd Westfriezen – Westfriese selectie eindige op het hoofdveld in een doelpuntrijke wedstrijd met 4-3 in het voordeel van Westfriezen.
westfriezen-westfrieseselectie1

Op het bijveld werd de strijd geleverd tussen de twee ploegen die elkaar in de nieuwe competitie treffen in de hoofdklasse. Het volledige de Zouaven won van een onvolledig Hollandia met 3-1.
zouaven-hollandia1

In de pauze had Hollandia meer succes in het kratje schieten, Ben Koning mikte van de vier spelers het beste en kon naar huis met een prijs. Hij schoot het kratje bier vanaf 30 meter feilloos van de bovenlat af. Westfriezen bewees al haar kampioenen van het afgelopen jaar alle eer en medailles. Ook Jong Hollandia werd niet vergeten en kreeg alle eer die een Landskampioen verdiend.

De finale werd gespeeld door Westfriezen en de Zouaven waarbij de Grootebroekers met 1-0 te sterk waren voor het Zwaagse Westfriezen.

Voor de derde en vierde plaats werd gestreden door het volledige team van Jong Hollandia, het team van gelegenheids– coach Constantijn Schouten was niet opgewassen tegen de piepjonge Landskampioenen en verloor de wedstrijd met 5-0.

Op een zeer geslaagd toernooi werd een bewogen seizoen 2012 – 2013 afgesloten.
Bron:Hollandia-hoorn.nl
Foto’s Peter van Lobberegt

Deel "Geslaagd Van der Laan Toernooi" via

Add a comment

2 READERS COMMENTED

  1. 18/06/2013
    @Rippens
    Is inmiddels aangepast, Ben voor BoB. bedankt.
  2. 17/06/2013
    Ben Koning schoot het kratje eraf en niet Bob.

Laat een bericht achter

You must be logged in to post a comment.

Meer in Toernooien
mei 25, 454 dagen geleden

Always Forward meidentoernooi zaterdag 28 mei

ALWAYS FORWARD MEIDENTOERNOOI  Voetbalvereniging Always Forward organiseert het 1e meiden voetbaltoernooi. Het succes, sportief en in aantallen van het vrouwen- en meisjesvoetbal is ook bij Always Forward merkbaar. De MC1 werd kampioen in haar compe…

mrt 29, 511 dagen geleden

West-Frieslandcup voor jeugdteams begint weer

West-Frieslandcup voor jonge voetballers begint weer  De 9e editie voor jonge voetballers begint 5 april. 30 teams doen mee. Alle Westfriese verenigingen werden uitgenodigd om in te schrijven. Dit jaar meldden nieuwe verenigingen zich aan, o.a. Stra…

jun 23, 791 dagen geleden

Sierd de Vos doet live verslag van 13e PubCup in Westwoud

WESTWOUD – De PubCup, het voetbaltoernooi in een arena van kuubkisten, is na twaalf edities niet meer weg te denken uit Westwoud. De dertiende editie van dit weekend kent echter een noviteit: voetbalcommentator Sierd de Vos voorziet de wedstrij…