jul 22, 1488 dagen geleden

Hollandia – Fc Volendam ( 0-3) videobeelden!!

http://www.hetwestfriesevoetbal.nl/wp-content/uploads/2013/07/hol-fc6.jpghttp://www.hetwestfriesevoetbal.nl/wp-content/uploads/2013/07/hol-fc6.jpghttp://www.hetwestfriesevoetbal.nl/wp-content/uploads/2013/07/hol-fc6.jpghttp://www.hetwestfriesevoetbal.nl/wp-content/uploads/2013/07/hol-fc6.jpghttp://www.hetwestfriesevoetbal.nl/wp-content/uploads/2013/07/hol-fc6.jpghttp://www.hetwestfriesevoetbal.nl/wp-content/uploads/2013/07/hol-fc6.jpgHollandia – Fc Volendam ( 0-3) videobeelden!!

De Wedstrijdbeelden

Hollandia speelde vanavond voor 500 toeschouwers haar tweede oefenwedstrijd tegen FC Volendam. De geheel nieuwe selectie van Hollandia speelde een goede wedstrijd en heeft zeker potentie om in de hoofdklasse goed voor de dag te komen.

Vooral het eerste gedeelte van de wedstrijd werd FC Volendam onder druk gezet door een gretig Hollandia. Gaande weg in de eerste helft werd uiteraard FC Volendam wat sterker, Henk Veerman scoorde de 0-1. Mathieu Boots en Nick Velzeboer, die beide de eerste helft speelden, werden met applaus gewisseld en bedankt door het publiek voor de vele jaren dat zij voor Hollandia speelden. Beide gaan een trapje lager voetballen. Vlak voor rust was het Hollandia doelman Frank Mol die met een katachtige reactie de 0-2 verhinderde. Met een 0-1 stand werd de eerste helft afgesloten.

Katachtige reactie van Hollandia doelman Frank Mol.
De tweede helft was zoals gebruikelijk rommelig door de vele wissels aan beide kanten, FC Volendam speler Danny Tol vergrote de marge met twee doelpunten en bracht daarmee de eindstand op 0-3 voor de Volendammers.
Na de wedstrijd werd het tweede team van Hollandia, dat afgelopen seizoen Algemeen Kampioen van Nederland voor reserve teams werd gehuldigd en de spelers en begeleiding kregen uit handen van wethouder Aart Rupert de sportpenning van de gemeente Hoorn uitgereikt. Bron:hollandia-hoorn.nl

De Algemeen Landskampioen van Nederland reserve teams wordt gehuldigd.

hollandia2-huldiging

Ron van der Gracht had vanavond de keuze uit de volgende spelers: Frank Mol – Thomas de Jong – Nick de Wit – Ben Koning – Patrick van Dijk – Nick Velzeboer – Mathieu Boots – Kalvin Robert – Jelle Huitema – Mauritsio Helstone – Kasper de Fries Johansson – Ali Choukair – Dennis Brouwer – Robin Muller van Moppes – Yannick Klopper – Nout Barendse – Max Keizer – Ryan Brown – Patrick Schooneman – Nigel Hoost – Jean Pierre Nocento.
Woensdag 31 juli wordt in het Julianapark Jong Heerenveen ontvangen voor de derde oefenpot voor het nieuwe seizoen, de wedstrijd begint om 19:00 uur.

hol-fc1

hol-fc2

hol-fc4

hol-fc3

Fotograaf: Remon Feld

Deel "Hollandia – Fc Volendam ( 0-3) videobeelden!!" via

Add a comment

6 READERS COMMENTED

 1. 28/07/2013
  Helaas werd Hollandia ook verrast. Terwijl er was afgesproken dat het 1e van FC Volendam zou komen. Een valse belofte dus. Woensdagavond 19.00 uur speelt Hollandia tegen Jong SC Heerenveen (de kampioen van de Eredivisie Beloften competitie Betaald Voetbal).
  De toegang is GRATIS.
 2. 27/07/2013
  Dus….? Je rekent een seizoenskaart om tot een losse wedstrijd en dan nog kom je boven de 6 euro…? Je kan ook toegeven dat je ietwat overdreef, haha! Maar goed we waren het er al over eens dat dit te duur was, verder niet zo boeiend allemaal…
 3. 26/07/2013
  Hi Bart, bij Achilles 29 betaal je, omgerekend, € 6,70 als je een seizoenskaart neemt, bij FC Oss € 6,50. Ben je 65+ dan betaal je gemiddeld € 5,-. Je hebt dan ook nog de garantie dat je naar een 1e elftal kijkt en niet naar een oefenpotje van B-spelers.
 4. 25/07/2013
  Zeker als het dan ook nog tegen Jong Volendam is…! Ook al kreeg je een consumptie gratis. Of Volendam heeft valse belofte gemaakt door niet met het 1e te komen of Hollandia heeft dit verzwegen… Hoewel het overdreven is te stellen dat een wedstrijd in Jupiler League goedkoper is, Daniel… Maar inderdaad dit was veel te duur voor zo’n potje, daar gaat wederom een stukje goodwill..
 5. 23/07/2013
  Voetbal moet leuk blijven, voor een ‘knaak’ een wedstrijd bekijken is nog acceptabel maar als je €6 entree vraagt haken velen af omdat je dikwijls je partner of kind ook meeneemt en dan gaat het in de ‘papieren’ lopen zeker als je ook nog wat lekkers wilt nuttigen ….
 6. 23/07/2013
  Schandalig dat je €6,- toegang moet betalen. Laat iedereen lekker gratis naar binnen, dan haal je veel meer inkomsten uit HORECA. In Jupiler League kan je nog goedkoper een wedstrijd bekijken. Nu komt er 100 man als het mee zit.

Laat een bericht achter

You must be logged in to post a comment.

Meer in Oefenwedstrijden
okt 28, 660 dagen geleden

KGB draait warm in oefenduel tegen De Valken (6-1)

KGB 1 – De Valken 1 6 – 1 (2 – 1) 27 oktober 2015 Na een weekend rust mocht KGB 1 gisteravond de wei in voor een oefenpartij tegen vierdeklasser De Valken 1. De ploeg uit Venhuizen, dit seizoen onder de verfrissende leiding van de nieuwe traine…

aug 19, 730 dagen geleden

Always Forward sluit oefencampagne af

Oefencampagne Always Forward 1 2015 – 2016 De A-selectie van Forward heeft in vergelijking met vorig jaar een aanzienlijke verandering ondergaan. De technische staf, weer aangevoerd door Dick de Boer, heeft nu de beschikking over een groep waarvan …

aug 19, 730 dagen geleden

Hollandia verliest oefenderby van Zwaluwen’30 (3-1)

Niels Joren opende in de 42e minuut in de oefenwedstrijd de score en bracht de 1-0 op het scorebord. Een minuut later was het Robin Schaaf die de stand gelijktrok en wat tevens de ruststand was. In de 75e minuut was het Ivo Rottiné die Hollandia doe…