feb 10, 189 dagen geleden

Bart Woldberg aan de slag bij zondag vierdeklasser AVV Swift

Bart Woldberg aan de slag bij zondag vierdeklasser AVV Swift

Bart Woldberg is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van de zondagtak van AVV Swift, De 37-jarige oefenmeester, die vorig seizoen de reserves van de Zaterdag 2 onder zijn hoede had wordt bij het zondag elftal de opvolger van de vertrekkende Johan van Wort die naar Egmondia vertrekt.

Aan het begin van dit seizoen was Woldberg nog trainer in Den helder bij FC Denhelder. Daar klikte het niet met de spelersgroep en werd daar binnen twee maanden aan de kant geschoven door de derdeklasser. Woldberg maakt sinds heden het seizoen af bij SV Ouderkerk 2 en ziet het als een overbruggingsperiode om komend seizoen aan de slag te gaan bij Swift zondag 1.

Bij zijn oude club Swift krijgt Woldberg de verantwoordelijkheid over het zondag elftal, dat momenteel op de voorlaatste plaats van de zondag vierde klasse E staat. Woldberg weet nog niet precies wat hij ervan kan verwachten. “Het is sowieso te hopen dat ze erin blijven. Er gaan wat spelers weg, dus we zullen eerst een team moeten opbouwen voordat we verder kunnen kijken. Ik ben er heilig van overtuigd dat dit ook gaat lukken. Er zit zoveel potentie in Amsterdam-Zuid, Swift heeft een goede uitstraling en er is elk jaar met alle nieuwe studenten voldoende aanwas. Voor volgend seizoen kunnen wij een meer dan representatief team op de been brengen.” aldus trainer Bart Woldberg.

Deel "Bart Woldberg aan de slag bij zondag vierdeklasser AVV Swift" via

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

You must be logged in to post a comment.

Meer in Trainerscarrousel
feb 10, 189 dagen geleden

Bart Woldberg aan de slag bij zondag vierdeklasser AVV Swift

Bart Woldberg is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van de zondagtak van AVV Swift, De 37-jarige oefenmeester, die vorig seizoen de reserves van de Zaterdag 2 onder zijn hoede had wordt bij het zondag elftal de opvolger van de vertrekkende Johan…

feb 6, 193 dagen geleden

Jamal Yahiaoui nieuwe hoofdtrainer bij derde divisieclub Magreb’90

Jamal Yahiaoui zit vanaf zondag op de bank bij Magreb’90 als trainer. Hij volgt Aart-Jan van Boksel op die eerder deze week op moest stappen. Yahiaoui was tot eind december nog trainer van zaterdag hoofdklasser FC Breukelen. Hier is hij vertrok…

feb 4, 195 dagen geleden

Ron van der Gracht en Zwaluwen’30 verlengen een jaar

De HCSV “Zwaluwen’30” en haar trainer/coach Ron v.d. Gracht zijn overeengekomen dat het lopende contract aan het einde van het seizoen met nogmaals een seizoen wordt verlengd. Beide partijen zijn tevreden over de huidige samenwerking. Het (jong…