feb 20, 179 dagen geleden

Hollandia te laat op stoom tegen de Bataven (2-2)

Hollandia te laat op stoom tegen de Bataven (2-2)

Door Peter van Lobberegt

Vanmiddag speelde Hollandia in Gendt tegen de Bataven met 2-2 gelijk in een voor Hollandia rare wedstrijd.

IMG_0001

In de 9e minuut was het Joey Lieshout die de op dat moment dominant Hollandia. Zes minuten later was het de Bataven dat langszij kwam door een boogbal van Evert Palm waarbij de ander betrouwbare sluitpost Nick van Santen niet helemaal vrijuit ging. Hollandia ging in deze fase slordig spelen en was duidelijk onder de indruk van de tegentreffer. In de 40e minuut was het de Bataven dat op een 2-1 voorsprong kwam. Een schot op doel werd door Nick van Santen tegen de lat gebokst voor de voeten van Stef Beijer die gretig gebruik maakte van dit buitenkansje. Zo werd de rust bereikt met een 2-1 achterstand voor de rood-witten.

IMG_0005

De tweede helft ging Hollandia op jacht naar de gelijkmaker echter de uitstekende doelman Jeroen Wels was een grote sta in de weg. Het duurde tot de79e minuut na goed doorzetten van Daryl Osborne kwam de bal bij Sven Deen die de bal hard achter Jeroen Wels schoot. Sven Deen die net als de vorige wedstrijd scoorde en daarmee 2 op 2 loopt. Hollandia rook bloed en ging voluit voor de overwinning echter de tijd was daarvoor te kort.

IMG_0016

Opmerkelijk was de naam Robin Muller van Moppes op het wedstrijdformulier, Robin is na een lange blessuretijd weer op de weg terug maar kreeg vanmiddag nog geen speelminuten.

Hollandia: Nick van Santen – Thomas de Jong ( 65e Daan Buurman) – Nick de Wit – Bart Groot – Niek Reus – Daryl Osborne – Lars Weistra – Sven Deen – Mark Zwagerman – Joey Lieshout – Clifton Gorissen ((84e Nasir Ali Hassan).

Arbitraal trio: de heren M. T. de Leest, J. G. P. M. Egbers en T. R. Winkel.

Gele kaarten Hollandia: Mark Zwagerman, Thomas de Jong, Nick de Wit en Joey Lieshout.

Gele kaarten De Bataven: Serge de Vries

Hollandia speelt zondag 26 februari om 14:00 uur in het Julianapark de volgende wedstrijd tegen SJC uit Noordwijk.

Deel "Hollandia te laat op stoom tegen de Bataven (2-2)" via

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

You must be logged in to post a comment.

Meer in Hoofdklasse A Zondag
mrt 6, 165 dagen geleden

Hollandia laat op stoom tegen hekkensluiter Dieze West (4-2)

Hollandia stelt orde op zaken tegen Dieze West. 5 maart 2017 Door Peter van Lobberegt Vanmiddag stond Dieze West op het programma van Hollandia, de nummer laatst maakte het Hollandia de gehele wedstrijd bijzonder lastig op het moeilijk bespeelbare v…

feb 20, 179 dagen geleden

Hollandia te laat op stoom tegen de Bataven (2-2)

Door Peter van Lobberegt Vanmiddag speelde Hollandia in Gendt tegen de Bataven met 2-2 gelijk in een voor Hollandia rare wedstrijd. In de 9e minuut was het Joey Lieshout die de op dat moment dominant Hollandia. Zes minuten later was het de Bataven d…

feb 6, 193 dagen geleden

Sterk Hollandia wint in Amsterdam van JOS Watergraafsmeer.(1-4)

Sterk Hollandia wint in Amsterdam van JOS Watergraafsmeer. Hollandia speelde vanmiddag een prima wedstrijd in Amsterdam tegen Jos Watergraafsmeer, met vijf A-junioren in de gelederen werd het 1-4 voor de ploeg van Hollandia. Alle spelers van Hollandi…