feb 20, 179 dagen geleden

Westfriezen puntloos tegen JVC Julianadorp (2-1)

Westfriezen puntloos tegen JVC Julianadorp (2-1)

In een zeer slecht gespeelde eerste helft moet WF nog blij zijn dat het maar twee doelpunten tegen kreeg. Het hadden er ook zomaar vijf kunnen zijn. Maar dan komt toch nog vlak voor rust het doelpunt van WF. Het is Jeroen, die uit een pass van Hesham zich zelf goed vrij speelt en de bal uit de draai hard binnen schiet.

Na de rust een ander speelbeeld. Nu is het WF, dat JVC terug drukte op eigen helft en op jacht ging naar de gelijkmaker. En er komen zowaar meerdere kansen hiervoor, maar Youri, Dave, David en Bart Jan falen en zodoende blijft WF voor de derde keer op rij zonder punten.

Eerst volgende wedstrijd op 5 maart, thuis tegen Hugo Boys.

De wissels in deze wedstrijd:

- Bart Jan en Roy voor Nick en Youri.

Elftalbegeleider: Wim Meijer

Deel "Westfriezen puntloos tegen JVC Julianadorp (2-1)" via

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

You must be logged in to post a comment.

Meer in 3e klasse A Zondag
feb 20, 179 dagen geleden

Westfriezen puntloos tegen JVC Julianadorp (2-1)

In een zeer slecht gespeelde eerste helft moet WF nog blij zijn dat het maar twee doelpunten tegen kreeg. Het hadden er ook zomaar vijf kunnen zijn. Maar dan komt toch nog vlak voor rust het doelpunt van WF. Het is Jeroen, die uit een pass van Hesham…

feb 6, 193 dagen geleden

Spirit’30 zet koploper JVC opzij (2-0)

POSTED BY : GERRIT SLAGTER In een attractieve wedstrijd won Spirit afgelopen zondag van koploper JVC. Met 2 goals was Patrick Oud de onbetwiste man van de wedstrijd. Bijna 2 maanden terug won Spirit voor het laatst in een reeks van 3 gewonnen wedstri…

feb 4, 195 dagen geleden

Patrick Huisman nieuwe trainer Westfriezen

atrick Huisman wordt de opvolger van Fred Breg De technische commissie en het Senioren Bestuur zijn er in geslaagd om voor het seizoen 2017-2018 een nieuwe hoofdtrainer aan te trekken. Patrick Huisman gaat het volgende seizoen aan de slag met de sele…