mrt 6, 165 dagen geleden

Zouaven trainer Kaagman baalt na gelijkspel tegen Zaanlandia (0-0)

Zouaven trainer Kaagman baalt na gelijkspel tegen Zaanlandia (0-0)

Zouaven doet zichzelf flink tekort tegen Zaanlandia (verslag NHD)

NHD – 6 maart 2017 (voetbalwest.nl)

De Zou­a­ven-trai­ner Pim Kaag­man baal­de flink na de 0-0 bij Zaan­lan­dia. ,,We heb­ben ons­zelf weer eens flink te­kort ge­daan.’’

Een zege had De Zou­a­ven een stap ver­der ver­wij­derd van de on­der­ste re­gi­o­nen in de twee­de klas­se. Nu blijft het gat met de plek die na­com­pe­ti­tie tot ge­volg heeft slechts vier pun­ten. Wel heeft De Zou­a­ven een wed­strijd min­der ge­speeld. ,,Ik maak mij ook geen zor­gen. Nog niet in ie­der ge­val”, zei Kaag­man.

,,Maar het is wel zon­de. Ze­ker om­dat we van­daag sim­pel­weg had­den moe­ten win­nen op ba­sis van de twee­de helft.’’

Goed, in de eer­ste helft speel­de de ploeg uit Groote­broek niet best, zag Kaag­man. ,,Nee, dat was in­der­daad niet goed. We voer­den het tac­tisch plan niet goed uit. In de rust heb­ben we hier even over ge­spro­ken. Dat leid­de tot een veel be­te­re twee­de helft.’’ Daar­in zag Kaag­man hoe zijn ploeg flink wat kan­sen creëer­de. ,,En er za­ten een paar enor­me kan­sen tus­sen.’’

Ook zag hij hoe Den­nis van Tricht twee keer de paal raak­te en hoe een tref­fer van Roy Jans­sens werd af­ge­keurd we­gens bui­ten­spel. ,,Dan zit het ook niet mee. Den­nis heeft dom­me pech dat hij twee keer de paal raakt en vol­gens mij stond Roy bij zijn doel­punt echt geen bui­ten­spel. Ba­len na­tuur­lijk. Maar goed, we had­den ver­der nog ge­noeg mo­ge­lijk­he­den om het duel te be­slis­sen.’’

Deel "Zouaven trainer Kaagman baalt na gelijkspel tegen Zaanlandia (0-0)" via

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

You must be logged in to post a comment.

Meer in 2e klasse A Zondag
mrt 6, 165 dagen geleden

Zouaven trainer Kaagman baalt na gelijkspel tegen Zaanlandia (0-0)

Zouaven doet zichzelf flink tekort tegen Zaanlandia (verslag NHD) NHD – 6 maart 2017 (voetbalwest.nl) De Zou­a­ven-trai­ner Pim Kaag­man baal­de flink na de 0-0 bij Zaan­lan­dia. ,,We heb­ben ons­zelf weer eens flink te­kort ge­daan….

feb 6, 193 dagen geleden

De Zouaven beslist duel binnen een minuut tegen De Blokkers (1-4)

Derby tussen De Blokkers en de Zouaven al gespeeld na 23 tellen (Verslag Noordhollands Dagblad) BLOKKER – Terwijl zijn ploeggenoten van De Zouaven bezig zijn aan de warming-up zoekt Robbin Kooiman de kleedkamer op. Eenmaal terug op het veld hee…

feb 4, 195 dagen geleden

De Zouaven wint van Stormvogels (4-1)

Hij mag er van De Zouaven-trainer Pim Kaagman best een gewoonte van maken. Voor de tweede maal dit seizoen scoort verdediger Alex Wagenaar deze zondagmiddag twee keer in een duel. Zo speelt hij een belangrijke rol in de 4-1 zege op Stormvogels. En pa…