mrt 6, 169 dagen geleden

Hollandia laat op stoom tegen hekkensluiter Dieze West (4-2)

Hollandia laat op stoom tegen hekkensluiter Dieze West (4-2)

Hollandia stelt orde op zaken tegen Dieze West.

5 maart 2017

Door Peter van Lobberegt

Vanmiddag stond Dieze West op het programma van Hollandia, de nummer laatst maakte het Hollandia de gehele wedstrijd bijzonder lastig op het moeilijk bespeelbare veld in het Julianapak.

IMG_0117

De eerste helft begon voor Hollandia voorspoedig in de 18e minuut was het Mark Zwagerman die op links aan de stugge verdediging van Dieze West ontsnapte. Zijn schot werd gekeerd door de Dieze West keeper en werd een prooi voor Clifton Gorissen die beheerst de 1-0 maakte.

1-1 holl-dieze west

Drie minuten later was het Mohamed Ali Pour Asli die met een prachtige volley Nick van Santen verraste en de stand weer op gelijke hoogte bracht. Hollandia geschrokken van deze snelle tegentreffer ging slordig spelen met veel bal verlies. Dieze West werd gevaarlijker met de lange ballen op de snelle buitenspelers maar kon door slordigheden de score niet uitbreiden en met een 1-1 werd de rust bereikt.

De tweede helft werd afgewerkt in de stromende regen wat goed combinatiespel op het sompige veld van Hollandia niet ten goede kwam. Bart Groot bleef in de kleedkamer door een blessure en werd vervangen door Jorg Ooievaar. Dieze West nam in de 56e minuut brutaal een  1 -2 voorsprong via Jaouad Akloud deze treffer werd uitbundig gevierd door de staf en spelers uit Zwolle.

 

Trainer Charles van Altena liet Joey Lieshout warm lopen om wat meer stootkracht in de voorhoede te brengen. Clifton Gorissen werd door Lieshout vervangen en werd meteen gevaarlijk.

IMG_0141

In de 80e minuut kwam de ommekeer, Nick de Wit werd naar voren gedirigeerd en scoorde met een kopbal de gelijkmaker, twee minuten later was het Mark Zwagerman die de 3-2 op het scorebord bracht, in de 89e minuut werd Joey Lieshout binnen het strafschopgebied onderuit gehaald en bracht Niek Reus via de toegekende strafschop de eindstand op 4-2.

Hollandia: Nick van Santen – Thomas de Jong – Nick de Wit – Bart Groot (46e Jorg Ooievaar) – Niek Reus – Boyd Mak – Daryl Osborne – Lars Weistra – Oussama Ahrouch – Mark Zwagerman – Clifton Gorissen (61e Joey Lieshout).
Arbitrale trio: de heren V.S. Ris, S.F. Bosscha en G.A.R. Adam.
Gele kaarten Hollandia: Mark Zwagerman (89e min.).
Gele kaarten Dieze West: Jaouad Akloud (43e min) – Mourad Ouali (43e min) – Ricardo van den Reek (75e min) – Talha Ozen (85e min).

Deel "Hollandia laat op stoom tegen hekkensluiter Dieze West (4-2)" via

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

You must be logged in to post a comment.

Meer in Hoofdklasse A Zondag
mrt 6, 169 dagen geleden

Hollandia laat op stoom tegen hekkensluiter Dieze West (4-2)

Hollandia stelt orde op zaken tegen Dieze West. 5 maart 2017 Door Peter van Lobberegt Vanmiddag stond Dieze West op het programma van Hollandia, de nummer laatst maakte het Hollandia de gehele wedstrijd bijzonder lastig op het moeilijk bespeelbare v…

feb 20, 183 dagen geleden

Hollandia te laat op stoom tegen de Bataven (2-2)

Door Peter van Lobberegt Vanmiddag speelde Hollandia in Gendt tegen de Bataven met 2-2 gelijk in een voor Hollandia rare wedstrijd. In de 9e minuut was het Joey Lieshout die de op dat moment dominant Hollandia. Zes minuten later was het de Bataven d…

feb 6, 197 dagen geleden

Sterk Hollandia wint in Amsterdam van JOS Watergraafsmeer.(1-4)

Sterk Hollandia wint in Amsterdam van JOS Watergraafsmeer. Hollandia speelde vanmiddag een prima wedstrijd in Amsterdam tegen Jos Watergraafsmeer, met vijf A-junioren in de gelederen werd het 1-4 voor de ploeg van Hollandia. Alle spelers van Hollandi…