Voetbalschool en clinics

header16

voetbalschoolladder wfvoetbalschool
10 weekse trainingssessie

De hoofdactiviteit van Voetbalschool West-Friesland is het geven van een 10 weekse trainingssessie. In plaats van grote groepen werken wij met een groep van minimaal 6 en maximaal 10 personen. De trainingen zijn speciaal geschikt voor de mini’s, F en E jeugd. In verband met de fysieke en mentale ontwikkelingsfase wordt er onderscheid gemaakt tussen de mini’s + 1e jaars F jeugd en de 2e jaars F + E jeugd.

Er worden 10 trainingen van 1 uur gegeven. De opbouw van de training zal bestaan uit 4 elementen.
1.warming-up
2.techniek
3.passing-afwerking
4.partijvorm

Binnen deze elementen is er volop variatie. Maar ook de kracht van herhaling zal worden toegepast. Veel oefenstof is geinspreerd door Cock van Dijk.

Voetbalspellendag

Tijdens de schoolvakanties organiseert Voetbalschool West-Friesland voetbalspellen. Gedurende circa 2 uur lang ga je diverse voetbalspellen doen. Iedere dag een ander programma. De voetbalspellen zijn laagdrempelig en goed uit te voeren voor mini’s, F en E pupillen. Ook als je niet op voetbal zit mag je uiteraard meedoen!

Voor drinken wordt gezorgd. Je mag gewoon in je eigen sportkleding komen. De rest van de materialen zijn aanwezig. Met de voetbalspellen kun je punten scoren. Aan het eind worden de dagwinnaars bekend gemaakt. Iedere leeftijdscategorie levert een dagwinnaar op (mini’s, F en een E pupil). De dagwinnaar krijgt een leuke attentie.

Voetbalpartijtje

Je kunt Voetbalschool West-Friesland ook benaderen voor een voetbalpartijtje op maat voor jouw vriendjes en vriendinnetjes. Vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Training op maat

Je kunt Voetbalschool West-Friesland ook benaderen voor een training op maat voor jouw team. Dit kan een eenmalige sessie zijn of een meermalige sessie. Met deze trainingen op maat kunnen wij ook specifieke onderdelen trainen die we vooraf bespreken.

Overige activiteiten

Naast de wekelijkse veldtrainingen worden er ook nog diverse overige activiteiten aangeboden.
◾Strandtraining
Ben jij dezelfde voetballer op het zand als dat je bent op het gras?
◾Zaaltraining
Geen weerstand van zon, wind en water. Ben jij een echte zaalvoetballer?
◾Wedstrijden tegen een tegenstander
Kun jij je al meten met de betere voetballers van West-Friesland?
◾Pannadag
Poorten of gepoort worden?
◾Penaltybokaal
Blijf je koelbloedig oog in oog met een topkeeper?
◾Voetgolf
Ben jij de Tiger Woods met je voeten?
◾Wedstrijd bezoeken
Zou jij het ook zo doen als jij daar stond?

vschool